Want your
own Fotopage?








 
Intan Bridal's Photo Blog
One stop terminal untuk majlis rasmi anda
By: Intan Fairuz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Oct-2010 11:03 Email | Share | | Bookmark
Acik & Su "E" outdoor shooting kat Taman Tasik Perdana

A'kum,

Gambar dah lama cuma x post jer... heee... bulan Nov last year... tuan punya badan dah mengandung dan nak bersalin next month... congrat to Acik... So enjoy...
















Untuk tempahan call Intan Bridal : 012-2464010 / 012-6639993


Thursday, 29-Jul-2010 10:20 Email | Share | | Bookmark
KAMI SUDAH BERPINDAH...

butik andaman intan bridal ditutup dr 28hb julai hingga 31hb julai..kami akan berpindah ke premis baru di jln telipot yg akan beroperasi 5 ogos..harap maklum


Thursday, 29-Jul-2010 10:08 Email | Share | | Bookmark
INTAN BRIDAL BERHIJRAH...

butik andaman intan bridal ditutup dr 28hb julai hingga 4hb ogos..kami akan berpindah ke premis baru di no. 2679 - B tingkat 2 jln telipot,15050 kota bharu... yg akan mula beroperasi 5 ogos..harap maklum


Thursday, 29-Jul-2010 10:03 Email | Share | | Bookmark
KAMI SUDAH BERPINDAH...

Butik Andaman Intan Bridal ditutup dr 28hb julai hingga 4 Ogos..Kami akan berpindah ke premis baru di NO 2679 - B Tingkat 2, jln telipot ,15050 kota bharu....yg akan mula beroperasi 5 ogos..harap maklum


Tuesday, 13-Jul-2010 08:39 Email | Share | | Bookmark
Collekzion Plaminization.... IntanBridal

Assalamualaikum buat semua "Bakal Mempelai" yang bakal menempuhi hari bahagia. Pemilihan tema warna adalah salah satu cara untuk anda tidak rasa buntu dan keliru. Tone colour mesti dibahagikan kepada cerah dan gelap. Ini adalah seni... Warna bunga haruslah selaras dengan warna tema... Untuk men-dynamic-kan lagi warna, baju pengantin harus lah menonjol dari warna seisi keluarga.... contoh, semua famili colour merah dan pengantin baju putih. Semoga tip ini dapat membantu...

Pelamin's
































Untuk keterangan lajut sila hubungi:

Intan Fairuz : 012-2464010



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net